Wie ben ik


Ik heb 13 jaar een gastronomisch restaurant uitgebaat samen met mijn broer Marc, die chef was, en daar ik verantwoordelijk was voor de wijn en de wijnkaart opmaakte, werd de wijnpassie almaar groter, vooral in wereldwijnen. Ik had toen de kans om veel te proeven en de prijs/kwaliteit verhouding is voor mij heel belangrijk. Zo heb ik ook geleerd om mensen te begeleiden bij hun wijnkeuze. 

Wijn moet gewoon lekker zijn, en de smaak is voor iedereen verschillend.  

Na de stopzetting van ons restaurant, ben ik 16 jaar geleden begonnen met de wijnverkoop in samenwerking met Kaapwijn Import De Leeuw, rechtstreekse invoerder.

We stellen  u op deze website onze wijnen voor met specialiteit Zuid Afrikaanse wijnen maar ook  uit ArgentiniĆ«, Chili, Frankrijk, ItaliĆ«, Portugal, Spanje ..

 Ik organiseer regelmatig wijnproeverijen waar u ons assortiment kan leren kennen.

We helpen u graag met de wijnkeuze bij een feestje of een relatiegeschenk,  het samenstellen van een wijnkaart of wijnkelder.  Zowel voor particulieren als voor de horeca. 

Ik ben zelf veel op de baan voor leveringen aan horecaklanten maar ook als particulier kan u bij mij terecht na afspraak.

Heb je een cadeautje nodig of heb je een feestje, geef ons een seintje en kom gerust even langs .

Tot binnenkort,

Ingrid Reinhard

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x