The Vinoneers

De Vinoneers is een platform gecreƫerd door een wijnmaker en een ontwerper om hun creativiteit te ontwikkelen in de wijnwereld. Liefde voor goede wijn en kunst is belangrijker dan verkoopvolumes.
Een synergie tussen wijn en kunst !  

De Vinoneers is een unieke samenwerking tussen Etienne Louw (Altydgedacht Estate) en Brenden Schwartz (Bravo Design). Brenden en Etienne werken sinds 2010 samen en  zijn door de jaren heen goede vrienden geworden.
De naam "Vinoneers" grijpt terug naar het vorige leven van Etienne als chemisch ingenieur,  de naam van de wijn is naar het idee van het beroemde Griekse spel "Orpheus en de onderwereld" - wat de 2 vrienden   aanmoedigt om nooit terug te kijken!

Orpheus & Raven  Chenin Blanc.

Deze Chenin Blanc is houtgerijpt , heeft een productie van slechts 1500 flessen en wordt gemaakt van 40 jaar oude chenin blanc stokken in de Tygerberg vallei.  Beperkte stock 

Orpheus & Raven NR 42

Deze Cape Blend is een ode aan de Pinotage en verwante druivensoorten Pinot Noir en Cinsaut.

Druiven werden met de hand uitgekozen om samen te smelten tot een prachtig complexe en goed gestructureerde wijn.

De druiven werden gevinifieerd en afzonderlijk verouderd in eiken vaten (50% nieuw) gedurende 18 maanden .

 

The Last Swangsong Gewurtztraminer

De druiven werden met de hand geplukt  op een koude ochtend. Vanwege de ouderdom van de 36 jaar oude wijnstokken rijpen de trossen niet gelijkmatig en vervolgens werd het blok in twee fasen geoogst. 

Het sap werd koud gefermenteerd met VIN 13 bij 11 graden Celsius.

The Vinoneers

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x