The Fishwives Club

The Fishwives Club

The Fishwives Club – Boutique winery

De geschiedenis van de Fishwives Club is er eentje waaraan je twijfelt of dit wel echt is.  

Het verhaal start enkele jaren geleden toen eigenaar en reclamemaker Patrick Robertson op 43 jarige leeftijd zijn bedrijf, zijn gezin en zijn huis verliest.  

Met het kleine beetje geld dat hij nog had, verliet hij Johannesburg en ging opnieuw in zijn geboortedorp Hout Bay wonen , zi, in de buurt van Kaapstad . 

Ten einde raad bezocht Patrick enkele waarzegsters die onafhankelijk van elkaar, hetzelfde zeiden tegen hem.  De toekomst ligt op zee. Toen hij diezelfde avond aan de bar een ontwerpster van wijn labels tegen kwam en hij enkele labels ontdekte van zeemeerminnen zittend op grote vissen was de periode van tegenslag voorbij. 

The Fishwives Club werd geboren.  

Website The Fishwives

KONINGIN VAN ROZE

Candy Floss op de neus. Aardbeien en room in de mond. Met een Turkish Delight-finish. Deze unieke Pinotage Rosé in Zuid-Afrikaanse stijl is een triomf. Je metgezel voor elke gelegenheid en gewoonweg schitterend, wegkwijnend in een zilveren ijsemmer op een snikhete zomermiddag. Past perfect bij kreeft, pasta, beste vrienden en grote jachten.


DE SEXY SAUVIGNON

Reeds een fantastische rel veroorzaakt door de wispelturige en veeleisende dames die lunchen. Makkelijk, burgerlijk drinken en geuren van rijp fruit op de neus, maar heerlijk droog in de mond, het aanhoudende geplaag zou mindere wijnen doen worden die gearresteerd zijn voor hangjongeren. Subliem met salades en zeevruchten.

"De ster van de show van Constantia.

Het overtreft de verwachting en de ophef blijft escaleren. "


DE CHARDONNAY MET SCHMOOZE

Unwooded, schatjes. Het is de weg vooruit met Chardonnay tegenwoordig. Veel te dartel om te worden weggestopt in een vat totdat je te oud bent en humeurig om het spul te drinken, deze frisse Chardonnay flirt waanzinnig in de mond. Het is allemaal kort rokje en hoge hakken. Een zacht mondgevoel met een brutale toets van butterscotch en tropische noten. Ananas en meloen smelten in een subtiele, boterachtige afdronk.

 

SOMMELIERS ZIJN ALLE AFLUTTERS - 

"BUITENGEWONE", "VERFRISSENDE", "JA".


DE DONKERE OOGST

Een pure, Stellenbosch bushvine Merlot. Mellowed van jaren gevangen gehouden onder de stille betovering van Franse Eik en het geheimzinnige werk van een Merlot tovenaar. Een viti grimoire, het roept lichte purpels van pruimen en sappige kers op, met zacht kruid en rokerige slierten Franse rook. Verlangt kaarsen. En vuur. 

MAGISCHE SUGGESTIE: SERVEER IN EEN KRISTALGLAS. DRAAI DRIE KEER MET DE KLOK MEE. ONDER EEN VOLLE MAAN, WENS.

 


The Fishwives Club

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x