Spanje

Spanje aanbod

Cava - Vina Vinicola Sarral

Global Wine Partners zijn een groep Spaanse wijnkenners die voor ons de beste bodega’s en wijngaarden uitzoeken om samen slim te exporteren. Ze brengen ons de Cava’s Flor de Raïm en Villa Clara, de Boca’s uit Catalunya en de Maïus uit Priorat. De Barcalobo (van Finca La Rinconada) vonden ze in Castilla y Leon.
Lees meer

Cava Cabaret Especial 15/7 Masachs

Cava Cabaret Especial 15/7 Masachs
Lees meer

Arzuaga - Ribera Del Duero

Bodegas Arzuaga Navarro ligt naast het beroemde huis Vega Sicilia en is in 1985 begonnen met het aanplanten van de eerste wijnstokken. Men bezit nu zo'n 150 hectare wijngaard, gedeeltelijk aan de rivier en gedeeltelijk op de prachtige Finca La Planta op de hoogvlakte.
Lees meer

Don Jacobo Bodegas Corral -

Bodegas Corral is gelegen in het hart van het Rioja gebied, een paar minuten rijden van Logroño. In 1898 werden de eerste wijngaarden in Sojuela, een klein dorp in de buurt van Navarette, geplant door Saturnino Daroca.
Lees meer

Bodega De Moya

Bodega De Moya werd opgericht door een succesvolle Belgische ondernemer, Yves Laurijssens, die zijn familie neenam in zijn wijnpassie. Het bracht hen tot in Valencia, waar ze de autochtone bobaldruif in ere herstellen, met krachtige zonnige wijnen. De drie dames in zijn nieuwe leven zijn de inspiratie voor zijn cuvees.
Lees meer

Contact

info@kaapsewijn.be
T 0475 80 12 69


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Interesse in onze wijnen?

Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x