Herfst proefpakket

Herfst proefpakket

 1 fles van elk:

  • Vondeling Babiana White Blend 14.20 €

Blend van Chenin Blanc, Viognier, Roussanne, Grenache Blanc
Deze wijn rijpt 7 maanden op zijn gist (= sur lie), waarna hij wordt gemengd en daarna nog 4 maanden in het vat wordt teruggezet. De wijn spendeert daarna nog 11 maanden in 400 liter Franse eiken vaten.
vol wit, rijk en aromatisch

  • Vondeling Chardonnay 12.05 €

Een volle wijn met een grote smaak in de mond. Frisse appel en citrus zijn doordrenkt met milde lagen Crème Brulée, gesponnen suiker en bloemige potpourri. De smaken zijn levendig en de afwerking verfijnd.

  • Saronsberg Viognier 16.00

Rijp, elegant en fris, veel volume, floraal, terugkeer van de vanille, vleugje munt en citronella, groene tonen (verbena), subtiele houttoets in de finale

  • Glenwood Shiraz 13.6 €

Deze Shiraz is een volle wijn met krachtige fruitsmaken en tannines. Aroma's van witte peper en smaken van rijp fruit domineren deze wijn 

  • Diemersfontein Thokozani 14.50 €

Blend van shiraz, Mourvedre en Viognier. Volle mooie wijn, lichtjes gerookt in de neus, vanille en rijp donker fruit en de kruidigheid van de shiraz. Mooie combinatie van fruit, mokka en zachte tannines.

  • Saronsberg Seismic Red Blend 15.80 

Een donkere rode wijn met aroma’s van cassis, rode bessen en zeer verleidelijke, maar gedoseerde tonen van het eikenhout. Vol van smaak met veel rijp fruit, subtiele kruidige tonen en stevige maar zachte tannine. Ondanks de kracht ook elegantie en goed verteerbaar.

80 € voor 6 flessen

Herfst proefpakket

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x