Exclusief MORGENSTER Pakket

Exclusief Morgenster pakket: Ideaal voor de feestdagen.

Speciaal en beperkt aanbod aan 90 € / 6 flessen in geschenkdoos:

2 witte en 4 rode wijnen:

Sauvignon Blanc 2020  Tropische smaken zijn rijk aan deze heldere en levendige wijn. Deze druiven worden iets later geoogst om de prachtige tropische fruittonen die deze wijn te bieden heeft te maximaliseren. Onze wijnmaker maakt deze wijn voor een breed scala aan smaken en gelegenheden, met de nadruk op genieten. 

Vermentino 2019  Een complex aanbod van zuiver fruit en mineraliteit. Licht van smaak en toch textuur, het is zowel helder en kruidachtig als romig en lang aanhoudend met een perfecte, verrukkelijke zuurgraad. Deze heerlijke, veelzijdige witte wijn kan gedronken worden als aperitief, bij diverse visgerechten en natuurlijk met een klassieke vongole. 

Merlot 2018 Het vertonen van typische Morgenster-kenmerken van deze variëteit; fluweelzachte tannines met intense fruitconcentratie. Weelderig smeuïg met voldoende fijne tannine om het gehemelte te verbreden en een extra dimensie toe te voegen aan deze goed gekweekte merlot. 

Cabernet Sauvignon 2018  Een heerlijk voorbeeld van een jonge Cabernet. Rijke smaken van rood fruit zijn er in overvloed; zwarte bessen, kersen en pruimen. Sommige klassieke Cabernet-eigenschappen zijn al duidelijk in het weelderige, cassis-geconcentreerde fruit en paprika, waarbij ook de mintsmaak van eucalyptus een rol speelt 

Lourens River Valley 2014   Een rode blend in Bordeaux-stijl gemaakt in een fruitgedreven, gemakkelijk toegankelijke stijl. Deze wijn is een echte weerspiegeling van het terroir en wat ermee bereikt kan worden in een bepaald jaargang. Prachtige evolutie en lange levensduur hebben deze wijn tot een begrip gemaakt. Deze complexe wijn is meer dan 12 maanden gerijpt op Frans eiken en biedt aroma's van cassis, zwarte kersen en aardse kruiden. Medium tot vol met naadloze tannines en een heerlijke zuurgraad als aanvulling op een verscheidenheid aan maaltijden.

Morgenster Estate 2011 Het beste van het beste gaat in onze rode blend in Bordeaux-stijl. Druiven worden speciaal met de hand geselecteerd uit de beste wijngaarden van Morgenster. Deze wijn toont de filosofie van het landgoed achter het produceren van producten van de hoogste kwaliteit die een uitzonderlijk terroir uitdrukken en een ongelooflijk verouderingspotentieel hebben. Deze krachtige maar elegante melange werd ongeveer 18 maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten en heeft klassieke aroma's van donkere bessen, zwarte pruimen en cassis. Pure harmonie omdat deze klassieke Bordeaux-variëteiten samenkomen om deze mooie, goed gestructureerde wijn te creëren. Zoals gewoonlijk gebeurde het blenden in overleg met Pierre Lurton van Château Chevel BlancExclusief MORGENSTER Pakket

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x