DE TOREN uit Stellenbosch

Een uniek pakket om de wijnen van De Toren te leren kennen.

120 € / 6 flessen    i.p.v. 128,70 €    


Een pakket met 6 flessen om de wijnen van Albie en Emil te ontdekken en wellicht later een mooie aankoop te doen voor in de kelder.

Eén van de markantste wijnbedrijven in Zuid-Afrika is zonder twijfel het landgoed DE TOREN . Dit wijngoed werd in 1991 opgericht door Emil en Sonette den Dulk. In 1999 presenteerden ze hun eerste wijn, de 'Fusion V'. Deze jaargang kreeg een gouden medaille en een topwaardering van Robert Parker, waardoor het wijngoed meteen zijn plek in de wereldtop wist te veroveren.

De Toren staat inmiddels synoniem voor misschien wel de beste Bordeaux blends van de Kaap. Van de hand van Albie Koch komen De Toren Z en De Toren Fusion V, maar ook zijn instapper Délicate en Diversity . De toren Délicate wijn is een blend van twee jaargangen en is een unieke wijn, uitermate geschikt om licht gekoeld te serveren. Met dit pakket heeft u de kans om de vier verschillende wijnen te ontdekken.


2 flessen De Toren Délicate 
Malbec, Merlot, Cabernet franc en Cabernet sauvignon

    
2 flessen De toren Diversity 2018 ( beperkte hoeveelheid)

 

1 flessen De Toren Z 2012 
Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Cabernet Franc en Petit Verdot. 12 maanden gerijpt op Frans eikenhout1 fles De Toren Fusion V 2016
Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Malbec, Merlot en Petit Verdot


                                     

DE TOREN uit Stellenbosch

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x