Graham Beck Wines

Faam tot in de hoogste regionen: Nelson Mandela en Barack Obama dronken de bubbels van Graham Beck op het hoogtepunt van hun roem.  De druiven voor de Methode Cap Classique groeien in Robertson.

Graham Beck Methode Cap Classic 

 
Ontdek dit wijnhuis 
Brut NV                                                                            0,375 L.9,207,60
Brut NV   Technische fiche

De Brut NV, liefkozend de "President's Choice" genoemd, werd geserveerd bij zowel de inauguratie van Nelson Mandela als de presidentiële overwinning van Barack Obama.

Deze heerlijke mousserende wijn ademt lichte gistachtige aroma's, limoenachtig vers fruit in de neus en een rijke romige complexiteit in de mond.. Wanneer je kennismaakt met de Brut NV begint je liefdesrelatie met Graham Beck - deze veelzijdige en innemende bubbel zal binnenkort een absoluut hoofdbestanddeel van je repertoire worden. Zorg er altijd voor dat je een fles of meerdere in de koelkast hebt bewaard!

16,95
14,00
Brut Rose 
De Graham Beck Rosé is een elegante en genereuze mousserende wijn van excellente kwaliteit. Deze wijn volgens de Methode Cape Classique (MCC) brengt een heerlijke, intensieve smaak. In het glas merk je een erg mooie pareling.


17,1014,13
Brut Zero Technische fiche

Deze heerlijk andere, natuurlijkere bubbels is ontstaan zonder het gebruik van extra suiker in de dosering .  Het bestaat uit een mengsel van reservewijn en zeer zuivere rietsuiker. De hoeveelheid restsuiker in de gebottelde wijn (de resterende natuurlijke suiker van de druiven en eventueel toegevoegde suiker) bepaalt het type en de stijl van mousserende wijn.

De Graham Beck Brut Zero voegt zich bij de weinige nul doseringswijnen.  Door het ontbreken van dosering komen de intrinsieke kwaliteiten van de wijn en zijn terroir duidelijker naar voren. Mineraliteit, gedeeltelijk of zelfs volledig verborgen door de dosering, wordt ook beter waargenomen terwijl de complexiteit van de wijn (zijn rijkdom aan aroma's) ook groter is. Deze unieke wijnstijl kan alleen worden gemaakt in uitzonderlijke jaargangen van sap van de allerhoogste kwaliteit (tête de cuvée) - en is dus slechts in zeer beperkte hoeveelheden verkrijgbaar.

24,90
20,58
Brut Pinot Noir Vintage 2015 Technische fiche

Tijdens de vinificatie hebben we een unieke aanpak gevolgd waarbij de hele trossen Pinot Noir en Chardonnay gezamenlijk tot een blend werden geperst. De heerlijke zalmroze tint van de Vintage Rosé vormt een perfecte aanvulling op de weelderige aardbeientonen en de rijke romige complexiteit in de mond. Van een lome picknick onder de sterren tot een vijfsterrenmaaltijd - de enorme veelzijdigheid van deze bubbel maakt het de ideale metgezel voor elk feest.

 De Brut Rosé Vintage, twee jaar op rij verkozen tot de beste in zijn categorie tijdens de prestigieuze Amorim Cap Classique Challenge, voegt een element van elegantie toe aan het Graham Beck-portfolio.

22,7018,76
Blanc de Blancs    Technische fiche

Ongetwijfeld de meest bekroonde mousserende wijn van Zuid-Afrika, onze Blanc de Blancs is erkend op verschillende vooraanstaande nationale en internationale platforms, zoals de International Wine and Spirits Competition (waar hij werd verkozen tot de beste op fles gefermenteerde mousserende wijn ter wereld).

Het creëren van deze mousserende wijn met 100% Chardonnay, met de hand geselecteerd uit de kalkrijke wijngaarden op ons landgoed Robertson, maakt van onze Blanc de Blancs een buitengewone uitdrukking van de uitstekende Cap Classique terroirkenmerken van ons landgoed. Rijk, romig en moeiteloos elegant - echt een van onze trouwe favorieten.

20,5516,98
Brut NV   Magnum 37,5030,99
Graham Beck Wines

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x