Old Road wine pakket 45 € /4 flessen in leuke geschenkdoos

Een originele cadeaubox

Old Road Wine: 

Het assortiment van Old Road Wine Co. Originals herinnert aan de verhalen van de legendarische personages die de Franschhoek-gemeenschap in zijn vroege jaren vormden.The Courier Chenin Blanc Een complexe Chenin Blanc met frisse en voorzichtige aroma's van abrikoos, perzik, honing en bloemen op de neus. Meer lagen volgen in de mond met zachte vanille en de smaak van perzik.

Le Courier was van oudsher een bastion van toewijding, zwoegend door regen of zonneschijn om de dorpelingen hun dagelijkse verse voedsel te brengen - van vee tot groenten. 


The Fatman Pinotage Aroma’s van sappige rode bessen met toetsen van melkchocolade, oregano en kruidige smaak van fynbos (garigue in Frankrijk)
De smaak zet zich voort in de mond, een medium-body wijn die zeer verfrissend is met een mooie afdronk.

The Fat Man was een man die zich bevond op een plek in het plaatselijke treinstation, waar hij nieuwe en bekende gezichten begroette met een vriendelijke glimlach en interessante anekdotes, altijd vergezeld van zijn trouwe hond

The Spotted Hound Blend van Sangiovese, shiraz, petite syrah, grenache noir, cinsault en malbec.
Aroma’s rijp donker rood fruit, cederhout, kruidig, peper.
De geur zet zich voort in de mond, de smaak is doordrenkt met rode bessen, Turks fruit en gedroogde bloemen, rijpe tannines met een lange en zachte afdronk

(=gevlekte hond) was een sluwe hond.Telkens wanneer de slager zijn rug toekeerde, nam de eigenzinnige aard van de hond het over, en hij zou zichzelf helpen met het beste wat hij te bieden had.

The Butcher and the Cleaver Shiraz, Pinotage en Mourvèdre (Cape Blend)

Aroma’s van braambessen, sigarenkist en kaneel
De geur zet zich voort in de mond, met pittige kruiden, donkere bessen, bramen en moerbeien.                   Grote en prachtige expressieve wijn met krachtige smaken van donkerrood fruit.


4 flessen in geschenkdoos 45 €


Old Road wine pakket 45 € /4 flessen in leuke geschenkdoos

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x