The Royal Rhino African Cream Liqueur

Het rijke aroma van zwart geroosterde Afrikaanse Arabica bonen in balans is met de aanhoudende smaak van witte romige vanille. In Afrika gemaakt ter ere van de zwarte en Witte Neushoorn.


Help de Neushoorn en drink deze overheerlijke Zuid Afrikaanse Koffie likeur.

Royal Rhino info :

Louis Lategan werkte 4 jaar aan zowel de design van de fles, het recept van de koffie crème likeur,  als het idee om terug te geven aan neushoorn conservatie doordat hij persoonlijk bevriend was met de, ondertussen overleden (in 2014) Ian Player, een icoon aangaande natuurconservatie in Zuid-Afrika sinds de Jaren ’60.

Een natuurliefhebber met een “soft spot” voor neushoorns, dus voor hem leek dit een perfect idee om mensen te laten genieten van een kwaliteitsproduct en tevens ook Afrikaanse dieren te beschermen.

HESC (Hoedspruit Endangered Species Centre) is één van de conservatie projecten die regelmatig een cheque van hem in ontvangst mogen nemen.

De koffie likeur is gemaakt van Arabica en doet Belgen vaak denken aan de caramella Mokatine snoepjes gemaakt door Roodthooft confiserie.

Het kan warm in een “African coffee” gedronken worden, “on the rocks” (zoals een Bailey’s) of over desserts zoals ijs en brownies bijvoorbeeld.


19.20 €

The Royal Rhino  African Cream Liqueur

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x